Vanliga frågor

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR

F.   Hur går detta till?


S.    Se våra olika exempelfilmer samt alternativ på produkter och välj det som passar er bäst. Ni kan läsa mer samt se instruktionsfilmer här. Då ni beställt en produkt får ni ett ordererkännande med information om betalningsalternativen och ert ordernummer, detta nummer är väldigt viktigt att ni sparar för vidare arbete. När ni betalt får ni bekräftelse om det samt ett email med nerladdningslänk för mallen. Mallen listar det som är viktigt för er att fylla i för att vi ska kunna leverera produkten till er på bästa sätt. När ni är klar med mallen/visionen så laddar ni upp era filer i er projektmapp här på hemsidan. När ni är nöjda med ert material så kontaktar ni oss inne i projektmappen genom att klicka på knappen "Vi är nöjda med filerna vi laddat upp, vänligen granska dem tack!" Vi granskar ert material och ser bla på om ni valt lämplig produkt för uppdraget samt kontrollerar att inget uppenbart missats, sen påbörjar vi arbetet med ert projekt. Vi återkopplar när vi är klara, har ni betalt hela summan vid ordern så får ni länk till slutprodukt(er) direkt annars ber vi om slutbetalning först. F.   FEL: Nedladdningslänken har slutat gälla.


S.    Tyvärr ligger det en inställning för detta i vår e-handelsplattform som är utanför vår kontroll. Ni behöver inte ladda ner filer från de e-post meddelanden med ämne "utevision.se: Dina nedladdningar för beställningen"

Öppna istället er orderbekräftelsen (sök efter epost med ämne: Tack för din beställning) och ladda ner instruktionen via länken där.F.   Hur kan ni erbjuda detta så billigt?


S.    Vi har jobbat hårt med att få ner våra omkostnader, tex med allt från automatisering till standardisering och valt bort dyra betallösningar - allt för att era kostnader ska kunna bli så låga som möjligt.

Utevision

se er framtida utemiljö redan nu!

VI HJÄLPER ER ATT VISUALISERA ERA FRAMTIDSPLANER! DRÖM, FANTISERA, SKISSA OCH FOTOGRAFERA SEN TAR VI ÖVER OCH SKAPAR FILM!


UTEVISION ÄR EN TJÄNST FRÅN

KONTAKTA OSS

Ring oss:

042 - 44 24 260

BETALMETODER

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Ladda ner vår sekretesspolicy här
Acceptera